• // - 12:01
  • - تعداد بازدید: 273
  • - تعداد بازدیدکننده: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شیرازه خانواده، با اعتیاد زن از هم می‌پاشد

شیرازه خانواده، با اعتیاد زن از هم می‌پاشد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: اعتیاد در بانوان مشکلات خاص خود را دارد و شیرازه خانواده، با اعتیاد زن از هم می‌پاشد.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: اعتیاد در بانوان مشکلات خاص خود را دارد و شیرازه خانواده، با اعتیاد زن از هم می‌پاشد.



به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ محمود روحانی فر در جلسه مشترک با مدیرکل امور بانوان استانداری گلستان گزارشی از وضعیت مراکز درمانی و کاهش آسیب استان در راستای خدمت‌رسانی به مددجویان زنان استان ارائه و بیان کرد: مصرف سیگار و مواد مخدر در بانوان استان و کشور سیر صعودی داشته است این مسئله زنگ خطر را برای ما به صدا درآورده است و باید بنحو مقتضی و جدی به این امر رسیدگی شود.



وی افزود: اعتیاد در بانوان شرایط خاص خود را دارد و اگر زن متاهلی به اعتیاد گرفتار شود، شیرازه آن خانواده از هم می‌پاشد.



دبیر شورا اظهار داشت: بنا به شرایط اجتماعی، مراجعه زنان به مراکز درمان اعتیاد کمتر است.



در پایان مقرر شد جهت اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در حوزه زنان و خانواده بخصوص پس از ماه مبارک رمضان، هماهنگی های لازم بین دو دستگاه صورت پذیرد.


منبع :

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14314
کلمات کلیدی