دوشنبه ١٠ آذر ١٣٩٩
 بازدید این صفحه : 136001 | کل بازدید : 1286707

چهاردهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد
چهاردهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد به صورت مجازی و وبینار برگزار می‌شود
چهاردهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد و اولین نشست آسیایی انجمن جهانی طب اعتیاد به صورت مجازی و وبینار برگزار می‌شود و این مسئله سبب ایجاد فرصت ‌هایی شده که امسال از حضور اساتید برجسته خارجی بیشتر بهره‌مند شویم.
مدیرکل دفتر حقوقی ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد
واژه متجاهر از روی معتادان خیابانی برداشته نمی‌شود
این که برخی از افراد می‌گویند به معتاد خیابانی نباید متجاهر بگوییم حرف نادرستی است، چراکه بر اساس قانون حتی به افرادی که به صورت تفریحی مواد مخدر را مصرف می‌کنند مجرم گفته می‌شود چرا که همین مصرف‌های موردی باعث اعتیاد فرد به یک ماده مخدر می‌شود.
۵ تاثیر مهم کرونا بر حوزه اعتیاد
اولین تاثیر کرونا بر مواد مخدر، افزایش قیمت آن بود. علت این افزایش قیمت، ایجاد محدودیت‌ها ترددی در کشور بود. همچنین تعطیلی‌های گسترده باعث افزایش دستمزد قاچاقچیان و نیروی کار کشت مواد مخدر در افغانستان شده بود.
چهاردهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد
ارائه جدیدترین اطلاعات مربوط به مداخلات طب اعتیاد
دبیر بخش بین‌الملل چهاردهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد از ارائه جدیدترین اطلاعات مربوط به مداخلات طب اعتیاد در این کنگره خبر داد و گفت: نخستین بار اولین نشست آسیایی انجمن جهانی طب اعتیاد نیز در کنار این کنگره برگزار می‌شود.
 ١٣٩٩/٠٨/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
معتادان کرونا نمیگیرند!
«معتادا کرونا نمی‌گیرن» ایده مافیای موادمخدر است
رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد محافظت مواد مخدر در برابر ابتلا به کرونا ساخته و پرداخته مافیای مواد مخدر دانست و گفت:‌ براساس آمار مراکز درمان اعتیاد، مصرف کنندگان این مواد نیز به کرونا مبتلا می‌شوند.
 ١٣٩٩/٠٨/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

کتابخانه مرکزی
انتشارات دانشگاه